produse

ATTITUDE Sensitive Sensitive Skin Baby Natural Lichid de spalat sticlute si vase, 700ml

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 20 Mai - Marți 21 Mai
44,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: 60318
Date brute
G: 0,80kg

Descriere

Foloseste 100% ingrediente vegane, hipoalergenice cum ar fi fulgii de ovăz coloidal, pentru a fi blând și liniștitor pentru pielea cea mai sensibilă - pe mâini și pe copilul tău! Desigur, am testat-o și certificat dermatologic de către Asociația Națională pentru Eczemă.

MOD DE UTILIZARE: Se toarnă 2 ml/litru de apă fierbinte; utilizați aproximativ 15 ml într-un chiuvetă standard. Nu este proiectat pentru utilizarea în mașinile automate de spălat vase. Se recomandă evitarea iritanților și a factorilor exacerbatori (cum ar fi detergenții, solvenți și alimente acide).

INGREDIENTE: Apă (solvent), Cocoglucosid (surfactant), Myristyl glucoside (surfactant), Lauril glucosid (agent tensioactiv), Clorură de sodiu (agent de îngroșare), Citrat de trietil (antioxidant) Zmeură cetonă (balsam pentru piele), făină de sfeclă Avena sativa (ovaz) (agent de calmare), alil caproat (emolient).

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.