produse

Friteuză Philips Airfryer XL HD9240/30 (albă) [Gama Avance Collection]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Poland
Polonia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HD9240/30
Date brute
G: 8,38kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20blendere%20storcatoare%20roboti%20mixere.jpg
 

Design unic pentru rezultate de gătire delicioase şi cu grăsimi puţine. Designul unic al Philips Airfryer, care combină aerul superîncălzit cu circulare rapidă, designul în formă de stea de mare şi profilul optim de încălzire, îţi permite să prăjeşti o varietate de feluri de mâncare delicioase, rapid, uşor şi mai sănătos, fără a adăuga neapărat ulei.

Capacitate de gătire mare, de 1,2 kg, pentru preparate cu gust mai apetisant. Capacitate de 1,2 kg pentru a hrăni până la 5 persoane. Acum şi familiile mai mari se pot bucura de experienţa Airfryer cu o capacitate suplimentară de 50%**.

Tehnologie Rapid Air pentru prăjire mai sănătoasă. Tehnologia Rapid Air unică de la Airfryer îţi permite să prăjeşti, coci, rumeneşti şi să găteşti pe grătar gustări şi feluri de mâncare delicioase cu mai puţină grăsime decât friteuzele tradiţionale, utilizând foarte puţin ulei sau deloc! De asemenea, Philips Airfryer cu tehnologia Rapid Air generează mai puţin miros decât friteuzele tradiţionale, este uşor de curăţat, sigură şi economică pentru utilizarea zilnică!

Cu Airfryer poţi prăji, găti pe grătar, rumeni şi chiar coace. Fiind o soluţie extraordinară pentru prăjire, tehnologia inovatoare Rapid Air de la Philips Airfryer îţi permite, de asemenea, să pregăteşti pe grătar, să coci şi chiar să rumeneşti felurile tale favorite pentru o soluţie integrată pentru toate preparatele tale.

Ecran digital pentru control uşor al timpului şi al temperaturii. Cu ecranul digital tactil, poţi controla mai uşor şi cu mai multă precizie timpul şi temperatura de gătire. Savurează felul preferat de mâncare, preparat la temperatura şi durata potrivite pentru rezultate optime!

Putere crescută pentru rezultate de gătire mai rapide. Performanţă îmbunătăţită pentru rezultate şi mai rapide! Acum te poţi bucura de o putere mai mare* pentru alimente prăjite cu un gust grozav şi multe altele, cu mai puţină grăsime!*

Buton de presetare inteligentă pentru felul de mâncare preferat. Salvează setările folosite pentru felul preferat de mâncare pentru ca masa ta să fie gata la o simplă atingere de buton data viitoare!

Componente lavabile în maşină. Sertarul detaşabil cu înveliş neaderent şi coşul pentru alimente sunt lavabile în maşina de spălat vase pentru curăţare uşoară.

Carte de bucate plină cu reţete care inspiră. Această carte de bucate creată de experţi culinari oferă inspiraţie pentru o varietate de preparate prăjite fără grăsimi pe care le poţi găti cu Airfryer. Ea îţi prezintă, de asemenea, reţete care arată versatilitatea aparatului astfel încât poţi găti pe grătar, coace şi chiar rumeni mâncare mai sănătoasă, mai rapid şi mai comod.

* - În comparaţie cu cartofii prăjiţi proaspeţi preparaţi într-o friteuză convenţională.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.