Cafea boabe Starbucks Dark Espresso Roast, 200g
Cafea boabe STARBUCKS, cu note bogate, de caramel.
• Intensa, cu note dulci de caramel, aceasta cafea ocupa un loc de cinste in gama noastra de specialitati artizanale pregatite cu lapte.
• Bucura-te de STARBUCKS la tine acasa. Cafeaua ta preferata, alaturi de tine mereu.
• Sortimentele STARBUCKS cu prajire intensa au un profil bogat si puternic.
• Ne-am angajat sa obtinem 100% cafea din surse etice in parteneriat cu organizatia Conservation International.
Fiecare cafea espresso creata pentru tine a pornit din acest punct. Calatoria a inceput in 1975, din dorinta de a gasi amestecul perfect de boabe de cafea si niveluri de prajire, si care ne-a dus, dupa luni de experimentari intense, la cafeaua aflata acum in mana ta. O reteta ce reflecta dulceata caramelului, atat de armonioasa incat a ramas neschimbata.
O cafea cu o finete aparte.
Dupa ani de evaluare si expertiza am reusit sa definitivam spectrul de prajire STARBUCKS. Fiecare cafea necesita un nivel de prajire usor diferit pentru a-si dezvalui potentialul maxim de aroma, aciditate, robustete si savoare.
Prajirea intensa
Bogate si puternice, sortimentele STARBUCKS cu prajire intensa dezvaluie arome robuste si esenta caracteristica prajirii.
Fiecare cafea espresso creata pentru tine a pornit din acest punct. Calatoria a inceput in 1975, din dorinta de a gasi amestecul perfect de boabe de cafea si niveluri de prajire, si care ne-a dus, dupa luni de experimentari intense, la cafeaua aflata acum in mana ta. O reteta ce reflecta dulceata caramelului, atat de armonioasa incat a ramas neschimbata.
Dupa ani de evaluare si expertiza am reusit sa definitivam spectrul de prajire STARBUCKS. Fiecare cafea necesita un nivel de prajire usor diferit pentru a-si dezvalui potentialul maxim de aroma, aciditate, robustete si savoare.
Bogate si puternice, sortimentele noastre cu prajire intensa dezvaluie arome robuste si esenta caracteristica prajirii.
Asigura nivelul potrivit de macinare si aroma proaspata prin maruntirea boabelor chiar inainte de preparare.
Macinati boabele in functie de metoda de preparare dorita. Folositi apa filtrata.
Metoda de preparare recomandata: 10g cafea + 180ml apa = 1 ceasca
Va fi nevoie sa macin cafeaua boabe?
Da, este necesar sa macini cafeaua boabe inainte de preparare. Asigura-te ca nivelul de macinare ales este potrivit pentru metoda de preparare dorita. Acesta influenteaza gustul. Nivelul de macinare optim permite dezvaluirea tuturor aromelor in cafeaua preparata de tine, fara gust amar.
Cata cafea prajita si macinata ar trebui sa folosesc pentru o ceasca?
Reteta standard implica 2 linguri (10g) de cafea prajita si macinata, proaspata, la 180ml de apa. Pastreaza aceasta proportie indiferent de cat de mult macini. Daca rezulta o cafea prea intensa pentru gustul tau, adauga apa fierbinte. Folosind mai putina cafea vei obtine o cana de cafea mai amaruie.