produse

Espressor automat De'Longhi Eletta Explore ECAM450.65.S - 0132217127, 1450W, 19bar, 1.8l, Spumare automată, Latte Crema Hot and Cool, Cold Brew Extraction, Râșniță inox, Boabe și Măcinată, Silver

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Italy
Italia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 4.999,99 Lei
Diferență: 1.000,00 Lei
3.999,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: De'Longhi România
Tip: Free Pickup & Return
COD: ECAM450.65.S
EAN: 8004399026216

Ce este în cutie?

Descriere

Prepară peste 50 de băuturi calde, reci și cold brew cu espressorul automat De'Longhi Eletta Explore.
Bucură-te de spuma de lapte cald pregătită automat datorită tehnologiei LatteCrema Hot* și de băuturile răcoritoare cu lapte rece preparate cu tehnologia LatteCrema Cool* și tehnologia de extracție la rece, Cold Extraction. Ai propria cafenea acasă, iar atunci când ești în mișcare, iei cu tine băutura preferată cu ajutorul funcției To-Go.
*Calitatea spumei poate varia în funcție de tipul de lapte sau băuturi pe bază de plante utilizate, de denumirea mărcii, de ingredientele și de valorile nutriționale.

Bauturi65s.jpg


Lattecrema.jpg


LattecremaCool.jpg


Varietati-lapte.jpg


Cold-Extraction.jpg


Cold-Brew.jpg


Coff-Link2.jpg


BeanAdapt---reverse.jpg


Afisaj.jpg


To--Go-ok.jpg


Pot-of-Coffee.jpg


Curatare-usoara2.jpg


Produse-curatare.jpg


accesorii.jpg

Tabel.jpg


bradd-pitt.jpg

Suntem încântați să vă prezentăm cel mai nou capitol al campaniei De’Longhi Global Perfetto cu Brand Ambassador-ul nostru, Brad Pitt, alături de Eletta Explore, vârful nostru de gamă cu băuturi calde și reci.
Lăsați-vă absorbiți în această poveste captivantă care-l conduce pe Brad într-o călătorie emoțională printr-un peisaj mediteranean uluitor – de la boabă la ceașcă, culminând cu o supremă experiență Perfetto. O poveste regizată de premiatul Bennett Miller, cu o muzică fermecătoare compusă de talentatul Justin Hurwitz.





Espresso-Milk-Punch-ok.jpg


Iced-Espresso-Affogato-ok.jpg

 

Cold-rose-coffeeok.jpg

 

Coffee-Amaretto-Sour2.jpg

 

Cold-Vanilla-Soy-latteok.jpg

 

The-Bitter-Truth.jpg


Produs-in-Italia.jpg


Sfatul-magazinului.jpg


Garantie-oficial.jpg


50-de-ani.jpg


Piese-originale.jpg
- Tehnologiile LatteCrema Hot și Cool pentru spumă de lapte cald și rece automată*
- Tehnologia  Cold Extraction pentru cele mai răcoritoare băuturi Cold Brew în mai puțin de 5 minute
- Afișaj TFT de 9 cm cu pictograme tactile colorate
- Tehnologia Bean Adapt reglează automat setările espressorului pentru fiecare tip de cafea pentru a asigura o extracție ideală a cafelei Conectivitate Wi-Fi și aplicație mobilă
- Sistem automat To-Go pentru căni de până la 16 cm

Tehnologiile LatteCrema Hot și LatteCrema Cool
Tehnologiile exclusive De’Longhi LatteCrema Hot and Cool* prepară automat spumă de lapte cremoasă, la temperatura potrivită, din lapte de origine animală sau din lapte vegetal, prin simpla atingere a unui buton. LatteCrema Hot amestecă aburul, aerul și laptele pentru a pregăti automat spumă caldă și cremoasă de lapte, cu 3 niveluri de textură ce rezistă până la ultima picătură! LatteCrema Cool accentuează perfect notele dulci ale laptelui, menținându-l în același timp răcoros, pentru cea mai cremoasă experiență a cafelei reci, pe tot parcursul anului. Ambele carafe sunt echipate cu un sistem automat de curățare, toate componentele lor fiind compatibile cu mașina de spălat vase, pentru o curățare ușoară și în profunzime.
*Calitatea spumei poate varia în funcție de tipul de lapte sau băuturi pe bază de plante utilizate, de denumirea mărcii, de ingredientele și de valorile nutriționale.

Tehnologia Cold Extraction
Prepararea băuturilor Cold Brew este acum posibilă în mai puțin de 5 minute, acasă. Tehnologia Cold Extraction transformă boabele preferate de cafea într-o ceașcă excelentă de Cold Brew, râșnindu-le și presându-le automat și infuzând pudra de cafea, cu apă la temperatura camerei, la o presiune foarte scăzută și extrăgând astfel aromele dulci ale cafelei. Băuturile reci preparate automat de Tehnologia Cold Extraction sunt și mai savuroase atunci când sunt servite cu gheață.

Tehnologia Bean Adapt
Grație Tehnologiei Bean Adapt, indiferent de tipul boabelor de cafea ales, espressorul va adapta cu ușurință setările pentru a asigura o extracție ideală a cafelei, păstrând și intensificând, astfel, toate aromele cafelei, oferindu-ți cea mai gustoasă băutură.

Ecran cu funcție tactilă
Cu un afișaj color de 9 cm și control tactil delicat, alegerea cafelei perfecte este ușoară și intuitivă.

Curăţare uşoară*
Tava de scurgere detașabilă și carafele pentru lapte pot fi spălate în mașina de spălat vase, asigurând întotdeauna o igienă maximă.
*pentru mai multe detalii conultați manualul de utiliare

Aplicația Coffe Link
Cu aplicația Coffee Link poți pătrunde cu ușurință în lumea cafelei: reglează setările espressorului cu ajutorul tehnologiei Bean Adapt, monitorizează și gestionează eficient procesul de preparare a cafelei, descoperă și crează peste 100 de rețete creative. Tot în aplicație poți găsi sfaturi și recomandări referitoare la modul de întreținere a espressorului.

Ia cu tine băutura preferată
Noua funcție To-Go livrează cantitatea ideală de băutură în cana termică, disponibilă în 3 dimensiuni, permițându-ți să te bucuri de băuturile preferate din cafea oriunde te poartă ziua.


Rețete #1
Cold Vanilla Soy latte
Această băutură rece, fină și cremoasă, împrumutată din magazinele preparatoare de cafele este o reimaginare delicioasă a mult îndrăgitului espresso clasic, fiind de altfel delectarea supremă de fiecare dată când doriți să vă răsfățați.

Ingrediente
● boabe de cafea, amestec de Arabica
● 200ml băutură de soia la temperatura frigiderului
● 50ml sirop de vanilie
● pudră de cacao
● coajă de portocale rasă
● cuburi de gheață
Recomandări de preparare
● pahare termale (cod DLSC325)
● shaker pentru cacao (cod DLSC061)

Mod de preparare
Pasul 1: Adăugați siropul de vanilie în pahar.
Pasul 2: Umpleți paharul cu gheață.
Pasul 3: Plasați paharul sub duze. Creați un Latte Macchiato rece mare cu un nivel înalt de spumă.
Pasul 4: Asezonați cu coajă rasă de portocale.
Pasul 5: Presărați pudră de cacao.



Rețete #2
Iced Espresso Affogato
Adăugați o cupă de înghețată de vanilie și un pumn de afine pentru a transforma o băutură de Espresso într-un fuziune încântătoare de temperaturi și arome.

Ingrediente
● boabe de cafea, 100% Arabica
● 1 cupă – înghețată de vanilie
● afine înghețate

Mod de preparare
Pasul 1 – Mai întâi, pune o cupă de înghețată într-un pahar.
Pasul 2 – Apoi, adaugă câteva afine înghețate.
Pasul 3 – Pune paharul sub duze și prepară un “Espresso”.



Rețete #3
The Bitter Truth
Acest cocktail este un act de balansare între lichiorul de tip bitter, cafea și dulceața ananasului. Incredibil dacă este servit cu gheață zdrobită (ice slushy).
Ingrediente
● 12.5ml lichior Campari
● 25ml suc de ananas
● 25ml suc de lime
● 25ml Espresso
● 1 lingură de zahăr (după gust)
● o ciupitură de sare de mare

Mod de preparare
Amestecă toate ingredientele împreună cu gheața, apoi treceți prin sită rezultatul într-un pahar răcit. Decorați cu un băț de scorțișoară apoi serviți.



Rețete #4
Coffee Amaretto Sour
O reimaginare modernă a unui cocktail clasic. Gustul amar al cafelei și gustul dulce-acrișor al cocktailului o să vă gâdile toate papilele gustative.

Ingrediente
● 25ml vodka
● 25ml amaretto
● 25ml cafea
● 15ml sirop dulce (după gust)

Mod de preparare
Amestecă toate ingredientele împreună cu gheața, apoi treceți prin sită într-un pahar coupe răcit.



Rețete #5
Espresso Milk Punch
O reinventare cu cafea a unui cocktail clasic pentru brunch: Bourbon Milk Punch.

● Ingrediente
● 25ml Bourbon
● 25ml Kahlua
● 30ml Cafea
● 45ml smântână grasă (Double Cream)
● 5ml sirop auriu (Golden Syrup)

Mod de preparare
Pasul 1 – Turnați bourbon, cafea și siropul auriu într-un pahar plin de gheață.
Pasul 2 – Umpleți cu smântână grasă. Amestecați o dată și presărați cu puțină cafea măcinată fin.



Rețete #6
Cold rose coffee
Un amestec fin de frișcă și sirop de trandafir pentru o cafea înviorătoare de vară.

Ingrediente
● 2gr boabe de cafea, 100% Arabica
● 200ml lapte degresat la temperatura frigiderului
● frișcă
● 20ml sare gemă
● 20ml sos de ciocolată
● sirop de trandafiri
● cuburi de gheață

Mod de preparare
Pasul 1 – Mai întâi, turnați sosul de ciocolată într-un pahar.
Pasul 2 – Apoi, adăugați siropul de trandafir.
Pasul 3 - Umpleți paharul cu cuburi de gheață.
Pasul 4 – Așezați paharul sub duze.
Pasul 5 – Preparați un Latte macchiato rece.
Pasul 6 – Umpleți cu frișcă.
Pasul 7 – La final, decorați cu petale de trandafir comestibile și o presărare de sare gemă roz.

Documente oficiale

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.