produse

Espressor automat De'Longhi Magnifica Evo Next ECAM310.60.B - 0132250039, 1450W, 15bar, 1.8l, Spumare automată, LatteCrema Hot, Râșniță inox, Boabe și Măcinată, Twin Shot, Black

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Romania
România
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
2.999,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: De'Longhi România
Tip: Free Pickup & Return
COD: ECAM310.60.B

Ce este în cutie?

Descriere

Magnifica Evo Next întruchipează experiența, cunoștințele și tehnologia De'Longhi pentru a oferi întotdeauna cele mai bune rezultate în fiecare ceașcă. Satisface toate dorințele cu o gamă variată de 10 rețete prin interfața ușor de utilizat, cu pictograme colorate și afișaj TFT. Personalizați-vă băuturile cu 5 trepte de cantitate, 4 de intensitate și 3 de temperatură și savurați o spumă fină și bogată folosind Tehnologia LatteCrema Hot pentru toate băuturile dumneavoastră pe bază de lapte.

Afisaj-next2.jpg


LatteCrema-Hot-next.jpg


Varietati-lapte.jpg


Bauturi-next.jpg


Functia-My.jpg


cafea-proaspata-next2.jpg


Cafea-premacinata.jpg

2-espresso-simultan.jpg


Apa-fierbinte.jpg
 

Curatare-usoara-next2.jpg


Produse-curatare.jpg


accesorii-next.jpg

tabel.jpg


Italia-Romania.jpg


Sfatul-magazinului.jpg

- Delectați-vă cu arome bogate și gusturi complete de cafea din boabe proaspăt râșnite;
- Tehnologia LatteCrema Hot vă completează băuturile cu o spumă de lapte fină și densă;
- Zonă de control compusă dintr-un afișaj color de 6cm cu interfață facilă și 6 butoane color cu presiune scăzută la atingere;
- Alegeți din 10 rețete cu un grad ridicat de personalizare;
- Componente ușor de curățat în mașina de spălat vase (consultați manualul de utilizare pentru mai multe detalii).

Cea mai proaspătă cafea, mereu
Savurați o cafea de înaltă calitate cu fiecare rețetă, aparatul macinând boabele pe loc, exact înainte de preparare.

Funcția My
Funcția My permite personalizarea cantității fiecărui ingredient utilizat pentru prepararea băuturii calde dorite. Dacă sunt salvate, noile setări rămân în memorie numai în profilul selectat. Personalizând o singură băutură, se personalizează automat și respectiva băutură dublă, de exemplu Espresso.

Cafea pre-măcinată
Dacă nu doriți să îi treziți pe cei  dragi dis-de-dimineață, dacă ați  primit cadou un pachet de cafea  gata măcinată sau dacă ați măcinat  în avans, puteți alimenta acest  model cu ambele tipuri de cafea.

Funcția Twin Shot
Prepară două cești de cafea simultan! Așezați ceștile sub duze, coborâţi  distribuitorul astfel încât să-l apropiaţi  cât mai mult posibil de cești, veți  obţine astfel o cremă mai bună.

Ecran cu interfață interactivă
Bucurați-vă de o experiență superioară cu ajutorul zonei de control compusă dintr-un afișaj color de 6cm cu interfață facilă și 6 butoane color, iluminate, cu presiune scăzută la atingere, precum și de o funcție de salvare a preferințelor pentru 3 profiluri de utilizatori.

Tehnologia LatteCrema Hot
Bucurați-vă de o spumă densă și cremoasă, creată în mod automat, la temperatura caldă potrivită pentru cele mai bune rezultate, cu o curățare automată care poate fi inițiată cu o singură atingere după fiecare utilizare. LatteCrema Hot funcționează cel  mai bine cu laptele semi-degresat,  laptele de soia, laptele de ovăz  și laptele de migdale. Calitatea spumei poate varia  în funcție de tipul de lapte sau  băuturi pe bază de plante utilizate,  de producător, ingrediente  și valorile nutriționale.

Gamă largă de rețete
Alegeți din 10 rețete pe bază de cafea și lapte precum Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato, Coffee, Long, Cappuccino Mix și Doppio+.

Curățare ușoară*
Suportul superior al tăviței de  scurgere este compatibil cu  mașina de spălat vase iar unitatea  de preparare poate fi detașată  pentru o curățare ușoară.
*pentru mai multe detalii consultați manualul de utilizare

Documente oficiale

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.