produse

Espressor manual De'Longhi La Specialista Maestro EC9665.M - 0132127000, 1450W, 19 bari, 2.5l, Spumare automată, LatteCrema, Râșniță inox, Boabe și Măcinată, Stainless Steel Silver

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
6.199,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: De'Longhi România
Tip: Free Pickup & Return
COD: EC9665.M
EAN: 8004399334960

Ce este în cutie?

 

Descriere

La Specialista Maestro ofera echilibrul perfect intre stiinta cafelei si arta texturarii laptelui. Oferind cea mai buna ceasca de cafea, indiferent de tipul de boabe, dar si textura perfecta a spumei de lapte, La Specialista Maestro te ajuta sa devii specialist atat in procesul de preparare a cafelei, cat si in cel de preparare a laptelui.

Raspunsul-magazinului.jpg


Clipe-pretioase.jpg


Bauturi.jpg


Spuma-lapte.jpg


My-LatteArt.jpg


Sensor-Grinding.jpg


Cantitate-cafea2.jpg


Sistem-Smart-tamping.jpg


Doza-perfecta2.jpg


Preinfuzare-dinamica2.jpg


temperature-control.jpg


suport-gratar2.jpg


accesorii.jpg


Produse-curatare.jpg
• Tehnologia de ultima generatie pentru prepararea cafelei este incorporata intr-un design contemporan, inspirat de espressoarele profesionale si ilustreaza perfect maiestria unui barista;
• Sensor Grinding Technology . Modul in care boabele sunt rasnite, preinfuzia dinamica, stabilitatea termica precisa pentru preparare si cele 5 setari de temperatura pentru procesul de infuzare, surprind si elibereaza intreaga aroma a boabelor de cafea preferate, pentru ca rezultatul din ceasca sa fie unul perfect, de fiecare data;
• Pregătește manual spumă de lapte, cu ajutorul sistemului My LatteArt, sau automat, mulțumită tehnologiei LatteCrema Hot;
• 6 retete presetate si pregatite automat: Espresso, Coffee, Americano, Cappuccino, Flat White, Latte Macchiato. Pentru a obtine cantitatea de bautura recomandata pentru reteta Americano, duza independenta de apa este proiectata sa adauge apa calda, direct in ceasca, peste espresso.
• Tehnologie cu senzori și 8 setări de măcinare pentru diferite tipuri de boabe de cafea;
• Sistem de presare inteligent, pentru rezultate optim;
• Functia My Menu permite personalizarea si salvarea cantitatii pentru fiecare reteta, conform preferintelor.

My LatteArt System
Cu ajutorul acestui sistem este foarte usor de obtinut o spuma catifelata si densa pentru bauturile pe baza de lapte sau o spuma fina si consistenta potrivita pentru latte art. Pentru prepararea laptelui, temperatura este un element crucial, atat la inceputul cat si la finalul procesului.

LatteCrema System
Sistemul LatteCrema a fost proiectat pentru a face cea mai buna spuma de lapte, cu densitate si cremozitate perfecte, la temperatura ideala, ce rezista pana la ultima picatura.

Spumă de lapte preparată manual sau automat
Creează în mod automat spumă de lapte cremoasă, direct în ceașcă, folosind tehnologia LatteCrema Hot. Sau alege să trăiești experiența autentică a unui barista, folosind dispozitivul pentru spumare manuală a laptelui.

Tehnologia Sensor Grinding
Tehnologia Sensor Grinding cu cele 8 trepte de râșnire controlează perfect râșnirea boabelor de cafea pentru a elibera toata aroma acestora și a obține cea mai bună extracție posibilă, în raport cu sortimentul de cafea ales.

Sistem Smart Tamping
Obține rezultate optime privind presiunea de presare. Întregul proces se desfășoară în interiorul espressorului, deci riscul de murdărie din cauza boabelor de cafea este exclus.

Tehnologia Active Temperature Control
Thermoblock cu sistem cu temperatură controlată asigură stabilitatea temperaturii la preparare. Prezintă 5 profiluri de temperatură pentru a scoate în evidență aroma completă a boabelor.

Preinfuzare dinamică
Adaptează automat durata preinfuzării la densitatea de măcinare. Suprafața pucului de cafea este umezită uniform și delicat, pentru o extracție perfectă.

Suport grătar pentru ceștile espresso
Sătui de pete sau stropire inutilă? Utilizați grătarul integrat pentru ceștile de espresso, astfel puteți evita bătăi de cap inutile, totul realizându-se rapid, simplu și eficient. Grătarul poate fi ridicat la loc când nevoia o cere.

Documente oficiale

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.