Fabricat in*:
Espressorul La Specialista Prestigio, cu designul său elegant, permite prepararea băuturilor pe bază de espresso, din confortul propriei case. Experimentează și găsește echilibrul perfect, reglând gradul de râșnire, cantitatea de pudră de cafea și temperatura optimă de extracție a aromelor. Adaugă spumă de lapte fină și cremoasă, pentru o cafea de calitate superioară și o experiență rafinată.
• Tehnologia Sensor Grinding asigură o râșnire precisă și esențială în prepararea băuturilor pe bază de espresso, pentru a livra cel mai bun rezultat în ceașcă;
• Presarea corectă a pudrei de cafea este esențială pentru o extracție optimă a cafelei;
• Preinfuzia este dinamică deoarece durata acestui procedeu este adaptată la densitatea dozei de cafea, contribuind la realizarea unei extracții perfecte, de fiecare dată;
• Dispozitiv de spumare MyLattte Art, perfect pentru a obține o textură fină și cremoasă, pentru creații Latte Art.
Experiența autentică a unei cafenele
Cu un design inspirat de espressoarele profesionale tradiționale, La Specialista Prestigio impresionează, ieșind în evidență în orice bucătărie modernă, recreând acasă experiența unei cafenele autentice.
Creează propria rețetă de cafea
La Specialista Prestigio oferă posibilitatea de a personaliza băutura perfectă pe bază de cafea. Procesul plăcut și facil încurajează creativitatea în preparare, de la râșnirea boabelor de cafea până la spumarea laptelui.
Personalizare
Funcția My Menu te ajută să personalizezi și să salvezi rețetele preferate.
Tehnologia Sensor Grinding
Tehnologia Sensor Grinding controlează perfect râșnirea boabelor de cafea pentru a elibera toată aroma acestora și a obține cea mai bună extracție posibilă, în raport cu sortimentul de cafea ales.
Tehnologia Active Temperature Control
Este menținută o temperatură constantă a apei în timpul procesului de preparare a cafelei, pentru cele mai bune rezultate în ceașcă.
Preinfuzare dinamică
Preinfuzia dinamică contribuie la realizarea unei extracții perfecte, de fiecare dată, deoarece prin acest procedeu întreaga suprafață a pudrei de cafea este umezită și uniformizată.
Rețete savuroase cu lapte
Prepară manual spuma de lapte, pentru o experiență precum a unui barista.
Suport grătar pentru ceștile espresso
Sătui de pete sau stropire inutilă? Utilizați grătarul integrat pentru ceștile de espresso, astfel puteți evita bătăi de cap inutile, totul realizându-se rapid, simplu și eficient. Grătarul poate fi ridicat la loc când nevoia o cere.