produse

Espressor manual KRUPS Virtuoso XP442C11, 1400W, 15bar, 1l, Măcinată și Capsule, Thermoblock, Espresso simplu sau dublu, Carcasă inox, Design compact și elegant, Păstrare la cald, Black Silver

Cluj: Stoc magazin
Estimat livrare
Marți 23 Iul. - Miercuri 24 Iul.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 1.154,99 Lei
Diferență: 405,00 Lei
749,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: KRUPS România
Tip: Free Pickup & Return
COD: XP442C11
EAN: 3016661163913
Lansat în: Q3 2020
Date brute
G: 5,00kg
L: 35,00cm
l: 19,60cm
Î:35,00cm

Descriere

Design elegant și compact. Un espressor ce prepară cafeaua la fel de bine pe cât arată. Aceasta dispune de o carcasă de inox de înaltă calitate pentru performanță maximă o perioadă lungă de timp.
Interfață intuitivă. Descoperă espressorul ușor de utilizat datorită panoului de control intuitiv și a Funcției de Oprire automată a cafelei ce-ți va oferi rezultate perfecte în fiecare zi.
Duză pentru abur. Această îți va oferi posibilitatea de a prepara băuturile tale favorite cu o spumă cremoasă în fiecare zi.
Pompă de înaltă presiune. Bucură-te de espresso pline de savoare și aromă datorită pompei de presiune de 15 bari.
Funcție pentru apă fierbinte. Aceasta este ideală pentru a prepara ceaiuri sau infuzii în funcție de preferințe.
Încălzire rapidă. Tehnologia Krups ThermoBlock oferă o încălzire rapidă într-un design compact, în mai puțin de un minut.
Suport pentru filtru versatil. Acesta poate folosi 2 tipuri de cafea: cafea măcinată și cafea pad (sistem E.S.E) pentru versatilitate sporită.
Alimentare ușoară. Recipientul pentru apă este detașabil pentru alimentare ușoară și are o capacitate de 1 L.
Funcții inteligente. Tăvița pentru picături, cu grile din inox, îți va păstra blatul de bucătărie și espressorul curat în fiecare zi.
Accesorii incluse. Lingura pentru dozare este ideală pentru a obține un espresso perfect, în timp ce accesoriul pentru tasarea cafelei măcinate oferă rezultate perfecte.
Espresso perfect ca într-o cafenea. Bucură-te de băutura ta favorită exact ca la o cafeanea, în confortul locuinței tale, datorită funcției de păstrare la cald a cafelei direct în ceașcă pentru un plus de confort.

Documente oficiale

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Szabó Monica

31 Jul 2023

Conform asteptarilor

Achizitie verificata

Am cumparat-o de cateva zile. Deocamdata conform asteptarilor, cafea spumoasa, capuccino perfect.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.