produse

Aspirator cu acumulatori BOSCH Seria 7 Unlimited BCS711XXL

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
1.829,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BOSCH România
Tip: Free Pickup & Return
COD: BCS711XXL
EAN: 4242005307012
Lansat în: Q1 2022
Date brute
G: 5,20kg
L: 68,00cm
l: 32,00cm
Î:26,00cm

Descriere

Putere și flexibiliate maximă: Cel mai flexibil aspirator Bosch cu peste 99.9% aspirare a prafului!19498857_website_HC_T14_BBS711W_BCS711XXL_BSS711W_BKS711MTB_SecondaryImage02_def.jpg

 

Caracteristici esențiale:

Fără fir și versatil, dar la fel de purernic precum precum un aspirator cu cablu
Aspirator_bosch_Unlimited7_1.jpg
Acum este posibil: aspiratorul vertical Unlimited 7 oferă aceeași performanță de aspirare precum cea obținută de un aspirator cu cablu. Datorită acumulatorului puternic Bosch, a motorului ce funcționează cu până la 66,000 rpm și a periei motorizate cu LED-uri, acest aspirator multifuncțional este la fel de puternic precum cel cu cablu2 și asigura rezultate excelente de îndepărtare a murdăriei și o curățare versatilă.

Manevrare ușoară datorită tijei flexibile și a funcției Quick Stand
Aspirator_bosch_Unlimited7_2.jpg

Bucură-te de mai multă versatiliate! Datorită tijei flexibile și subțiri poți să cureți cu ușurință în locurile greu accesibile sau sub mobilă joasă, prin opțiunea Easy Parking Clip poți să poziționezi aspiratorul într-o poziție de repaus în pauzele din timpul curățeniei. Quick Stand este opțiunea prin care tijă și peria de aspirare pot fi mențiune în poziție verticală fără niciun alt suport, în timp ce foloseșți aspiratorul de mâna împreună cu diferitele accesorii. Funcția Nozzle Foot Release ( detașare a periei prin apăsarea unui buton cu piciorul) îți permite să detașezi cu ușurință peria fără să fie nevoie să te apleci. Toate aceste caracterstici fac din Unlimited 7 ajutorul perfect pentru curățarea tuturor suprafețelor, inclusiv a locurilor greu accesibile.

Cu până la 33 % mai multă autonomie că să cureți până la 100 m2.
Aspirator_bosch_Unlimited7_3.jpg

Cu acumulatorul puternic și rezistent Power for All de 3 Ah char și sarcinile dificile de curățare pot fi îndeplinite fără efort. Acumulatorul interschimbabil litiu-ion este reîncărcabil și este conceput pentru a oferi protecție împotriva supraîncălzirii, supraîncărcării, autodescarcarii și efectului de memorie. În plus, oferă până la 33% mai multă autonomie7 și asigura performanță ridicată de curățare și durata prelungită de funcționare. Poți să cureți până la 100 m2 cu o singură încărcare a bateriei8 - fără întrerupere și fără să-ți faci griji cu privire la durata de încărcare.

Perie motorizată cu LED-uri
Aspirator_bosch_Unlimited7_4.jpg

Bucură-te de rezultate excelente de curățare a tuturor tipurilor de suprafețe și a celor mai greu accesibile locuri. Perie motorizată asigura curățarea prafului de peste 99.9%4. Datorită periei cu LED-uri este vizibilă murdăria greu de observat din locurile greu accesibile precum zonele din spatele mobilierului sau colțuri. În plus, cureți cu până la 30% mai mult praf de pe covoare5. Cureți întreagă locuința într-un timp scurt.

Motor ușor și puternic fabricat în Germania
Aspirator_bosch_Unlimited7_5.jpg


Nu există compromisuri în privința performanței oferite de motorul TurboSpin fără perii, dezvoltat de Bosch și fabricat în Germania. Motorul digital cu sincronizare în 3 faze este extrem de eficient, cu 21% mai rapid, cu 31% mai usor6 și funcționează cu până la 66,000 rpm pentru o manevrare ușoară și performanță ridicată de curățare.

Motor Bosch- calitate fabricată în Germania
Aspirator_bosch_Unlimited7_6.jpg

Bucură-te de performanțe constante de curățare cu aspiratoarele Bosch. Dezvoltând și producând de peste 80 de ani în Germania motoare cu performanță superioară, nu ne așteptăm doar că un aspirator să ofere rezultate optime de curățare, ci și să aibă o durata de funcționare îndelungată ceea ce noi garantăm cu cei 10 ani de garanție pentru motor3.

90° curbat. 100 % distractiv - cureți ușor sub mobilă joasă
Aspirator_bosch_Unlimited7_7.jpg

Nu mai este necesar să te apleci că să aspiri sub canapea sau mobilă joasă. Tijă flexibilă îți permite să cureți rapid sub canapea, pat sau mobilă joasă. Puterea de curățare este tot timpul mare, chiar și când tijă este flexata. Bucură-te de 100% flexibilitate datorită tijei ce se îndoaie la 90°. Acum cureți cu ușurință murdărie dificil de îndepărtat din locurile greu accesibile.

Mai multă flexibilitate datorită funcției Quick Stand
Aspirator_bosch_Unlimited7_8.jpg

Economisești timp și energie datorită funcției Quick Stand. Treci fără efort de la curățarea podelei la curățarea diferitelor suprafețe folosind aspiratorul de mâna. Quick Stand este opțiunea prin care tijă și peria de aspirare pot fi menținute în poziție verticală, fără niciun suport, în timp ce foloseșți aspiratorul de mâna pentru a curată diverse suprafețe. Nu este necesar să pui aspiratorul pe podea sau să îl depozitezi în stația de andocare. După ce ai terminat, pur și simplu atașează aspiratorul de mâna pe tijă metalică și continuă să aspiri podeaua.

Nozzle Foot Release îți permite să detașezi cu ușurință peria fără să te apleci.
Aspirator_bosch_Unlimited7_9.jpg

Acum poți să treci cu ușurință de la curățarea podelei cu peria motorizată la curățarea tavanului cu ajutorul tijei metalice. Funcția Nozzle Foot Release - detașarea periei prin apăsarea unui buton cu piciorul - îți permite să detașezi cu ușurință peria fără să fie nevoie să te apleci. Astfel, prin apăsarea unui buton, detașezi peria și foloseșți tijă pentru a curată alte suprafețe din locuința precum colțurile, tavanul sau în spatele mobilierului. Te bucuri de mai mult confort în utilizare și de o curățare mai rapidă și mai ușoară.

Pentru pauzele din timpul curățeniei.
Aspirator_bosch_Unlimited7_10.jpg

Nu mai este necesar să pui aspiratorul în stația de andocare sau să îl lași jos pe podea în pauzele din timpul curățeniei. Datorită opțiunii Easy Parking Clip poți să pui aspiratorul oriunde fără efort - pe marginea mobilierului, cum ar fi o masă sau un raft, sau pe spătarul unui scaun. În plus, suprafață specială a clemei previne zgarieturile și alunecarea.

Specificații:

Tip produs:
Utilizare:
Capacitate colectare:
Tip alimentare:
Afișaj:
Autonomie: 
Tip motor:
Timp de încărcare:
Aspirator vertical
Rezidențial
0.3 L
Baterii
LED
40 min
TurboSpin
5 ore
Control pe mâner:
Tip sac:
Filtru Hepa:
Etape de filtare:
Da
Fără sac
Nu
3
 
   
Tip suprafață: Mulți-suprafețe
Greutate: 2.9 Kg
Capacitate colectare: 0.3 l

 

Documente oficiale

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.