Fabricat in*:
De'Longhi îți oferă prima cafea de specialitate în parteneriat cu Slow Food Coffee Coalition. Boabe de cafea de origine unică din Honduras culese manual din plantația Las Capucas. Boabele Arabica prăjite mediu-intens, cu o aromă delicată și postgust de lungă durată.
• Boabe 100% Arabica cu aromă bogată și catifelată
• Boabele de cafea Single Origin Honduras sunt culese manual de pe plantația Las Capucas
• Cafea specială cu un scor SCA de peste 80 de puncte
• Nivel de prăjire mediu-intens, perfect pentru Espresso, Cappuccino și Latte
• Aromă delicată, elegantă, cu un corp catifelat și un postgust de durată
Explorează profilul senzorial al De’Longhi Honduras
Savurează o aromă intensă și elegantă cu note de pâine prăjită, migdale și alune prăjite și cacao amară. Echilibrul gustativ este dulce și moderat de amar, cu un corp intens și catifelat. Postgustul durează mult timp, având o intensitate medie/ridicată.
Cafea bună, curată și corectă
În parteneriat cu Slow Food Coffee Coalition, De'Longhi își propune să sprijine și să respecte întregul lanț valoric al cafelei, de la fermieri până la consumatori.
Boabe 100% Arabica
Boabe Arabica 100% de înaltă calitate, preferate pentru aroma lor bogată și catifelată, sunt culese manual de pe plantația Las Capucas din Honduras.
Potrivirea perfectă
Nivelul de prăjire bogat, mediu-intens, completează perfect un Espresso, un Cappuccino sau un Latte, punând în evidență aromele naturale ale boabelor de cafea.
Cafea proaspătă
Pentru a pastra boabele de cafea proaspete, depozitează-le într-un recipient etanș, la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui, pentru a maximiza prospețimea și aroma.
Prima cafea de specialitate De’Longhi
Suntem mândri să îți prezentăm prima cafea de specialitate De’Longhi, în parteneriat cu Slow Food Coffee Coalition. La fiecare ceașcă vei savura aroma intensă a boabelor de cafea selectate și vei simți legătura profundă cu natura.
Boabe de cafea de specialitate
Boabele de cafea De’Longhi sunt cultivate respectând un ghid adecvat, curat și echitabil, pe plantația Finca Rio Colorado, care face parte din satul sustenabil Las Capucas. Această comunitate Slow Food a fost creată în 2021 și se află în Las Capucas, municipalitatea San Pedro de Copán, la vest de Honduras. Scopul său este de a asigura comercializarea unei cafele de bună calitate și de a genera venituri pentru familiile de producători de cafea dedicați mediului înconjurător și producției sustenabile, instruindu-i cu privire la valorile Slow Food. Calitatea superioară a boabelor a fost testată de expertul în cafea Andrej Godina, conform criteriilor instituite de Specialty Coffee Association. Diferit, natural, esențial: pregătește-te pentru o cafea unică.
Călătoria sustenabilă De’Longhi
Această călătorie este angajamentul nostru de a le oferi iubitorilor de cafea posibilitatea de a face alegeri mai responsabile în privința cafelei, oferind informații mai detaliate despre oamenii și procesele din cadrul întregului lanț valoric al cafelei. Datorită parteneriatului nostru cu Slow Food Coffee Coalition, ne propunem să sprijinim activitățile producătorilor de cafea și să susținem fermierii, prin creșterea cunoștințelor consumatorilor cu privire la cele mai bune practici ale acestora și la angajamentul lor de a produce o cafea bună, curată și echitabilă. Slow Food Coffee Coalition este o rețea internațională deschisă și bazată pe colaborare, care unește toți membrii implicați în lanțul de distribuție al cafelei, de la fermieri la consumatori. De asemenea, susține crearea unui Sistem de Garanție Participativă (PGS) pentru identificarea cafelei bune, curate și echitabile. „Colaborăm cu producătorii, oferindu-le o certificare sub forma unui sistem de garanție participativă, bazată pe încredere, colaborare și care nu îi împovărează financiar”, afirmă Emanuele Dughera, coordonator al Slow Food Coffee Coalition. Participă la această călătorie și alătură-te Slow Food Coffee Coalition.
Tip cafea: | Boabe |
Greutate: | 250gr |
Gamă: | Specialty |
Amestec: | 100% Arabica |
Arabica: | 100% |
Cafeină: | Cu |
Supapă integrată: | Da |
Închidere: | Nu |
Altele: | Pentru a păstra boabele de cafea proaspete, depozitează-le într-un recipient etanș, la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui, pentru a maximiza prospețimea și aroma. |
Prăjire: | 5/6 (=Mediu-intensă/Medium-Dark) |
Intensitate: | 4/6 |
Detalii corp: | Mediu-plin |
Detalii aromă: | Intensă; note de pâine prăjită, migdale și alune prăjite și cacao amară |
Cremă: | Culoarea alunei; grosime 2-4mm de textură superioară și persistență |
Gust: | Prăjit |
Aciditate: | Ușoară |
Pâine prăjită (toasted bread): | Da |
Cacao amăruie (bitter cocoa): | Da |
Migdale prăjite (toasted almonds): | Da |
Alune prăjite (toasted halzenuts): | Da |
Proveniență: | O singură sursă (Single Origin) |
Honduras: | Da |
Plantația: | Finca Rio Colorado (Las Capucas) |
Altitudine: | 1100~1300 metri |
Espresso: | Da |
Cappuccino: | Da |
Latte Macchiato: | Da |