produse

Hotă de tavan încorporabilă BOSCH Seria 6 DRC96AQ50, 90cm, Inox

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
Asigurată de: BOSCH România
Tip: On Site
COD: DRC96AQ50
EAN: 4242005174416
Date brute
G: 31,60kg
L: 104,00cm
l: 69,00cm
Î:63,00cm

Accesorii

Kit recirculare BOSCH Clean Air DIZ1JX5C1 - 17004530
2.699,99 Lei
Filtru Clean Air Standard BOSCH DSZ1JC1B1 - 17004573
199,99 Lei
Ulei BOSCH 00311945, 100ml, Pentru întreţinerea suprafeţelor din oţel inoxidabil, Redă luciul original, A fi folosit doar în cazul unei curățări temeinice, A nu se folosi pe suprafețe anti-amprentă
36,99 Lei
Vezi mai multe
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Abia se aude în bucătărie. Abia se simte pe factura de electricitate. Uneori, nu vei putea să te bucuri nici măcar de sfârâiala tigăii, deoarece hota este prea zgomotoasă. Folosirea unui ventilator puternic şi optimizarea fluxului de aer în interiorul hotei transformă hotele Bosch cu motor EcoSilence Drive în unele semnificativ mai silenţioase şi cu peste 80% mai eficiente din punct de vedere energetic*. Motorul nu cauzează nicio fricţiune mecanică, ceea ce are ca rezultat nu numai un zgomot redus, ci şi o durabilitate mai mare a acestuia. * La un regim mediu de operare a hotei de o oră pe zi la nivelul 2 şi cu lumina aprinsă timp de 2 ore pe zi.

Modul inteligent de utilizare pentru hotă și plită. Sarcinile multiple în bucătărie se pot dovedi deseori mai mult stresante decât agreabile. AutoControl îți permite să-ți controlezi hota și plita sincronizat, prin Wi-Fi, cu o singură atingere de buton. De la dispozitivul tău inteligent, poți programa hota să pornească atunci când pornești plita - sau o poți seta să funcționeze automat timp de 20 de minute după ce plita s-a oprit. Cu ventilația rezolvată, te poți ocupa de lucruri mai importante - precum desertul.

Controlul hotei prin intermediul plitei. Controlează funcțiile hotei tale prin intermediul plitei și spune adio urmelor de degete de pe hotă. Plita electrică, precum și hota asociată sunt echipate cu un modul Wi-Fi, care le permite să interacționeze. De îndată ce plita este activată, hota este și ea pornită și începe să extragă aburul care apare imediat după ce începi să gătești. După ce ai terminat de gătit, hota se oprește automat după ce mai funcționează scurt timp, astfel încât să fii sigur că mirosurile neplăcute din bucătărie dispar cu adevărat. Dacă vrei să controlezi hota în mod direct, activează pur și simplu modul manual de la comenzile plitei, cu o atingere de deget. Poți controla nivelurile de putere ale hotei tale prin interfața panoului de control de pe plită. În plus față de viteza de extracție, poți controla și iluminatul hotei prin intermediul plitei. Cu un singur panou de comandă, controlezi totul: atât plita, cât și hota.

Filtru de grăsime din metal. Hotele cu sistem de conducte cât și cu recirculare necesită filtre de grăsime din metal, pentru a filtra grăsimea și alte particule solide din aerul extras. Pentru a menține aceste filtre la eficiența maximă, curăță-le o dată pe lună, fie manual, fie în mașina de spălat vase.

Puterea optimă pentru bucătării de toate dimensiunile. Nu contează dacă ai o bucătărie deschisă spre camera de zi, sau o bucătărie mică, închisă. Îți oferim hote cu putere optimă de evacuare pentru bucătării de toate dimensiunile. Aerul trebuie evacuat de 6 - 12 ori pe oră pentru a asigura o atmosferă constant plăcută. Pentru aceasta, volumul de aer evacuat sau puterea hotei trebuie adecvate la volumul încăperii.

Confort şi siguranţă:

Eticheta energetica / putere:

Documente oficiale

14 June 2023
100.30KB
14 June 2023
155.16KB

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.